23.8 C
De Bilt

Opklaringen, overdag toenemende bewolking gevolgd door regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht blijft het droog en ligt de minimumtemperatuur rond 8°C. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig.
Vanochtend wordt het in het westen bewolkt, in het oosten is er eerst nog zon. In het (uiterste) noordwesten kan het gaan regenen, elders blijft het nog droog. De wind komt uit het zuidwesten en neemt toe naar matig.
Vanmiddag raakt het overal bewolkt. In het westen en noorden regent het af en toe. De middagtemperatuur ligt tussen 15 en 18°C. De zuidwestenwind is matig.
Vanavond is er veel bewolking en regent het af en toe. In het zuidoosten blijft het waarschijnlijk droog. Boven land neemt de wind af, aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit een noordelijke richting.

Komende nacht is er veel bewolking en regent het op veel plaatsen. De minimumtemperatuur is rond 11°C. Boven land is er weinig wind, aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit een noordoostelijke richting.

Morgenochtend is er veel bewolking en regent het op veel plaatsen langdurig. Plaatselijk, met name in het zuidwesten, kan daarbij veel regen vallen. In het noordwesten blijft het droog. Er is weinig wind. Aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit een noordoostelijke richting.
Morgenmiddag is het bewolkt. Op veel plaatsen regent het van tijd tot tijd. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig. In het oosten is er weinig wind. Aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit een noordoostelijke richting.
Morgenavond is het bewolkt en regent het in het oosten van het land. Elders is het droog en in het noordwesten trekken opklaringen het land binnen. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/09/2022 00.04 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio