14.4 C
De Bilt
vrijdag, 20 mei 2022

Opklaringen, plaatselijk mist. Overdag perioden met zon. Woensdag zonnig

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht is het wisselend bewolkt en vooral in het westen en noorden ontstaat plaatselijk mist. De minimumtemperatuur varieert van -1°C plaatselijk landinwaarts tot 5°C aan zee en waar het bewolkt blijft. De wind komt uit zuidwest en is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig.

Vandaag overdag zijn er perioden met zon en blijft het droog, in de vroege ochtend is er vooral in het noorden en westen eerst plaatselijk mist en lage bewolking. De middagtemperaturen lopen uiteen van 9°C aan zee tot 13°C landinwaarts. De zuidwestenwind neemt toe naar matig.

In de nacht naar woensdag is het helder, alleen in het noordelijk kustgebied komen mogelijk nog enkele wolkenvelden voor. De minima lopen uiteen van 6°C aan de kust tot 1°C in het oosten. De zuidwestenwind is zwak, in de kustgebieden matig.

Woensdag overdag is het zonnig. In de middag ontstaan er enkele stapelwolken. Tegen het einde van de middag raakt het in het noordwesten bewolkt. In de avond valt in het noordwesten wat lichte regen. De maxima lopen uiteen van 11°C in het noordwestelijk kustgebied tot 15°C in het zuiden, bij een matige zuidwestenwind. (bron: KNMI)

Uitgifte: 23/03/2021 00.28 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio