20.3 C
De Bilt

Overdag af en toe zon, maar ook enkele buien

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is er een enkele bui. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 15°C. De wind is zuidwestelijk, zwak tot matig, aan de kust (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanochtend ontstaat een enkele bui. Er is ook af en toe zon. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanmiddag is er wat zon, maar er trekken ook enkele buien over. Op veel plaatsen blijft het droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 20°C. De wind komt uit west tot zuidwest en is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanavond komt er meer bewolking. Later komen er in het westen en noorden enkele buien voor, in het noordelijk kustgebied mogelijk met onweer. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. Aan de kust en op het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Komende nacht trekken de buien oostwaarts. In het zuidoosten blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 13°C. De wind komt uit het zuidwesten en is overwegend matig, aan de kust eerst nog af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is het droog met af en toe zon.. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee soms vrij krachtig.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met vooral in het westen en noorden een enkele bui. Hierbij is een kans op onweer. De maximumtemperatuur ligt tussen 18°C in het noordwestelijk kustgebied en 23°C. De wind komt uit een zuidelijke richting en is matig, langs de kust vrij krachtig.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en komen er enkele buien voor, mogelijk met onweer. De wind is zwak tot matig, aan de kust af en toe krachtig en komt uit een zuidelijke richting. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 03/07/2023 03.32 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio