12.3 C
De Bilt

Overdag af en toe zon, woensdag zonnig en droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht kan er plaatselijk wat lichte regen of motregen vallen. De minimumtemperatuur is ongeveer 8°C. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan zee vrij krachtig.

Vanochtend is er vrij veel bewolking, al komt van het noorden uit geleidelijk ook af en toe de zon erbij. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De matige wind komt uit het noordwesten.
Vanmiddag blijft het droog en hebben we een afwisseling van zon en bewolking. De temperatuur loopt uiteen van 9°C in het Waddengebied tot 15°C in het zuiden. De wind is matig en komt uit noordelijke richting.
Vanavond klaart het op en blijft het droog. Er is weinig wind. Langs de kust is de wind matig en komt uit het noorden.

Komende nacht is het droog en staat er weinig wind. In het noordoosten en oosten kan er plaatselijk grondmist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van rond het vriespunt in het noordoosten tot ongeveer +4°C vlak aan zee. Het staat bijna geen wind.

Morgenochtend is er in het noorden wat bewolking, elders is er veel ruimte voor de zon. Het is overal droog. De wind komt uit een oostelijke richting en is zwak tot matig.
Morgenmiddag is het zonnig en droog, alleen in het noorden is er wat bewolking aanwezig. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 11°C op de Wadden tot 17°C in het zuiden. De wind is matig van kracht en oostelijk, langs de kust en op het IJsselmeer noordoostelijk.
Morgenavond is het droog en is er weinig bewolking. Er staat een matige wind uit het oosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 02/05/2023 00.46 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio