4.2 C
De Bilt

Overdag af en zon en enkele buien. Morgen meest droog

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Vannacht is het half tot zwaar bewolkt en valt vooral in het zuidoosten nog regen. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig.

Overdag schijnt af en toe de zon en trekken er enkele buien over, in de middag in het zuidoosten en oosten een enkele met onweer. De middagtemperatuur komt uit op zo’n 17°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig.

In de nacht naar woensdag klaart het op en blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 11°C aan de kust en plaatselijk 6°C verder landinwaarts. De zuidwestenwind is zwak, aan de kust matig.

Woensdag overdag zijn er perioden met zon en in het noorden komt een enkele bui voor. In de avond raakt het van het westen uit bewolkt, in het westen valt later wat regen. De middagtemperatuur ligt tussen 16°C in het noordwestelijk kustgebied en 20°C plaatselijk in het zuiden. De zuidwestenwind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer af en toe krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/05/2022 00.22 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio