15.8 C
De Bilt

Overdag droog en zonnige perioden. Maandag kans op een bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht trekken in het noorden en noordwesten enkele wolkenvelden over, elders is het helder. Het blijft overal droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 10 en 14°C. De zuidwestelijke wind wordt boven land zwak, aan de kust matig.

Zondag overdag schijnt de zon geregeld en blijft het tot ver in de avond droog. Later in de avond komt er meer bewolking en kan er in het noorden een bui voorkomen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van rond 17°C op de Wadden tot lokaal 23°C in het zuidoosten. De wind is westelijk en boven land matig, langs de kust soms vrij krachtig.

De nacht naar maandag maakt vooral het noordoosten kans op een enkele bui. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C bij een matige, langs de kust vrij krachtige westenwind.

Maandagochtend is er in het noorden en oosten eerst kans op een plaatselijke bui. In de middag blijft het vrijwel overal droog en zijn er zonnige perioden. Het wordt met 14°C op de Wadden tot 21°C in het zuidoosten iets koeler dan zondag. De wind waait uit het noordwesten en is matig, langs de noordkust vrij krachtig. In de avond neemt de wind af. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 12/06/2022 00.46 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio