15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Overdag geleidelijk steeds meer zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is er veel bewolking. Alleen in het zuidoosten zijn er eerst nog opklaringen. De wind uit het noorden is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Komende nacht blijft het droog. De temperatuur daalt naar ongeveer 8°C. De wind uit een noordelijke richting is zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend is er eerst veel bewolking. In de loop van de ochtend komt de zon op steeds meer plaatsen tevoorschijn. Het blijft droog. De overwegend matige wind komt uit noordelijke richtingen.
Morgenmiddag is het in het zuiden zonnig. In de rest van het land is er een afwisseling van zon en wolken. Het blijft droog. Het wordt maximaal 16°C op de Wadden tot rond 21°C dieper landinwaarts. De wind uit het noordoosten is boven land matig, langs de kust en boven het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.
Morgenavond zijn er flinke perioden met zon en is het droog. De wind uit het noordoosten is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/06/2023 21.47 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio