19.1 C
De Bilt

Overdag in het zuidwesten de meeste zon. In het oosten veel bewolking

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht blijft het droog. In het zuiden en zuidwesten ontstaat mogelijk hier en daar mist. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 15°C in het noordwesten tot 11°C in het zuiden. Er staat weinig wind, alleen aan de kust staat een matige wind uit het noordwesten.

Vanochtend begint het op de meeste plaatsen bewolkt. In het oosten is er kans op wat lichte (mot)regen, maar veel stelt die niet voor. In de loop van de ochtend breekt de zon in het zuiden en zuidwesten af en toe door. Er staat weinig wind, alleen aan de kust staat een matige wind uit het noorden.
Vanmiddag breekt de zon op steeds meer plaatsen door, maar in het oosten en noordoosten blijft het waarschijnlijk bewolkt. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C in het noorden tot ongeveer 25°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind, alleen aan zee waait een matige wind uit het noorden.
Vanavond is er weinig bewolking en blijft het droog. Er staat weinig wind.

Komende nacht is het droog. In het noorden en oosten kan plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 16°C in Zeeland tot 10°C in het noordoosten. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer steekt in de loop van de nacht een matige wind uit het zuiden op.

Morgenochtend is het licht tot half bewolkt en droog. Er is weinig wind, aan zee en boven het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidwesten.
Morgenmiddag is het in de zuidoostelijke helft vrij zonnig. In de rest van het land wordt het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 24°C in het noordwesten tot 30°C in het zuiden. Er staat weinig wind, alleen aan de kust staat een matige wind uit zuidwest tot west.
Morgenavond is het in het westen en noordwesten half tot zwaar bewolkt, elders zijn er brede opklaringen. In het noordwesten staat een matige wind uit het zuidwesten, elders is er weinig wind.

(Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/07/2022 00.31 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio