22.7 C
De Bilt

Overdag toenemende bewolking, later wat motregen

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Vannacht zijn er opklaringen, afgewisseld door wolkenvelden en blijft het vrijwel overal droog. De temperatuur loopt uiteen van 4°C in het zuidoosten tot 10°C vlak aan zee. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind, 2-3 Bft, aan zee is de wind matig tot vrij krachtig, 4-5 Bft, uit westelijke richtingen.

Vanochtend zijn er eerst nog opklaringen, maar van het noordwesten uit neemt de bewolking steeds verder toe. In de middag en avond kan er uit de bewolking ook wat motregen vallen. De temperatuur loopt geleidelijk op naar ca. 11°C. De zuidwestelijke wind is matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

Tijdens de nacht naar vrijdag is het overwegend bewolkt en landinwaarts kan er lokaal wat motregen vallen. Met temperaturen van ca. 11°C wordt het een zachte nacht. Er staat een zwakke tot matige, aan zee vrij krachtige westelijke wind.

Vrijdag overdag is het overwegend bewolkt. Lokaal kan er nog wat motregen vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. Met een maximumtemperatuur van rond 13°C is het zacht. De westelijke wind blijft matig, langs de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/11/2021 02.28 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio