13.5 C
De Bilt

Overdag veel zon en koud. Zondag bewolkt en later regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht valt er in het zuiden en zuidwesten (mot)regen en in het noordoosten een enkele vlok natte sneeuw. Elders is het droog. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 4°C in het uiterste zuidwesten tot -2°C in het noorden en oosten. Daar kan het plaatselijk glad worden door bevriezing van natte weggedeelten. De wind komt uit het oosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6. In het zuiden is er weinig wind.

Vanochtend is het in het zuiden bewolkt en regenachtig, maar de regen trekt langzaam zuidwaarts weg. Elders is het droog en zonnig. Er staat een matige wind uit het oosten.
Vanmiddag wordt het overal droog. In het het zuiden is het eerst nog bewolkt, elders is het zonnig. De maximumtemperatuur ligt rond 4°C. De wind komt uit oost tot noordoost en is matig, op het IJsselmeer vrij krachtig.
Vanavond zijn er brede opklaringen, alleen in het uiterste zuiden is het nog bewolkt. Het blijft droog en het gaat licht vriezen. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het oosten.

Komende nacht blijft het op veel plaatsen droog. Alleen in het noorden kan een enkele lichte (winterse) bui voorkomen. Omdat het op veel plaatsen licht tot matig vriest kan er daar gladheid ontstaan door bevriezing van natte weggedeelten. Er staat weinig wind

Morgenochtend gaat de bewolking toenemen. In het zuidwesten en noorden regent het soms. De wind gaat uit het zuiden waaien en is zwak tot matig.
Morgenmiddag is het bewolkt en gaat het op veel plaatsen regenen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C in Zeeland tot 2°C in het noordoosten. De wind komt overwegend uit het zuidoosten en is matig.
Morgenavond is het bewolkt en zijn er perioden met regen. In het noordoosten is ook natte sneeuw mogelijk. In het zuiden wordt de wind zuidwest en is matig, aan de kust af en toe krachtig. Elders staat en zwakke wind uit het oosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/11/2022 23.32 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio