9.6 C
De Bilt

Overdag zonnig en droog, later morgen regen

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag zijn er perioden met zon. Het blijft droog. De middagtemperatuur is ongeveer 13°C. Er staat een matige oostenwind.
Vanavond is het vrij helder. Het blijft droog. Er staat een matige oostenwind.

Komende nacht is het droog. Vooral in het noordoosten is er een kleine kans op plaatselijke mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 2°C in het noordoosten en 6°C in het zuidwesten. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. Er staat een matige oostenwind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 11°C in het noorden en 18°C in het zuiden. Er staat een matige oostenwind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. Rond 21 uur gaat het in het uiterste zuidwesten regenen. Aan het einde van de avond regent het in de hele zuidelijke helft. Er staat een matige oost tot zuidoosten wind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/10/2023 13.02 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio