10 C
De Bilt

Overwegend bewolkt en droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend overheerst de bewolking en plaatselijk komt er eerst mist voor. Het blijft droog. Er is weinig wind.
Vanmiddag is er in het algemeen veel bewolking, maar plaatselijk kan de zon ook even doorbreken. De maximumtemperatuur is ongeveer 9°C. Het blijft droog en er is weinig wind.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en blijft het droog. Er is weinig wind.

Komende nacht ontstaat er in de zuidelijke helft op veel plaatsen mist. Het blijft droog met een minimumtemperatuur van rond het vriespunt in het zuiden tot ca. 5°C in het noorden. Er staat weinig wind.

Morgenochtend komt er in het midden en zuiden op meerdere plaatsen (dichte) mist voor, die tot ver in de ochtend kan aanhouden. In het noorden is het bewolkt, in het zuiden breekt de zon geleidelijk door. Er is weinig wind.
Morgenmiddag begint in het midden en noorden bewolkt. In het zuiden schijnt de zon en later breekt ook in het midden de zon door. Het blijft droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 9°C in het noordwesten tot ca. 12°C in het zuidoosten en er is weinig wind.
Morgenavond is er in het midden en zuiden weinig bewolking en klaart het ook in het noorden geleidelijk op. Aan het einde van de avond kan er vooral in de noordelijke helft van het land plaatselijk mist ontstaan. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 12/02/2023 06.59 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio