2.2 C
De Bilt

Overwegend bewolkt en soms (mot)regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht is het bewolkt en lokaal gaat het soms licht (mot)regenen. De minimumtemperatuur ligt rond 6°C en de zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied krachtig, 6 Bft.

Overdag is er in het algemeen veel bewolking. Het is aanvankelijk overwegend droog, maar later in de middag en in de avond kan het met name in het zuidoosten enige tijd regenen. In de avond volgen er van het noordwesten uit opklaringen. Met een maximumtemperatuur rond 11°C wordt het zacht. De wind draait van zuidwest naar noordwest en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer naar krachtig tot hard. In het noordelijk kustgebied wordt de wind vanaf de middag stormachtig, 8 Bft en daarbij zijn dan zware windstoten mogelijk van 75-90 km/u. In de avond neemt de wind wat af.

In de nacht naar zondag is het wisselend bewolkt en is er in het noordoosten een enkele bui mogelijk. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C vlak aan zee tot 3°C in het zuidoosten. De west- tot noordwestenwind is matig boven land en krachtig tot hard aan de kust en boven het IJsselmeer, 6-7 Bft.

Zondag overdag is er af en toe zon en blijft het droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 8°C en de wind is westelijk en overwegend matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/01/2022 01.15 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio