8.6 C
De Bilt

Overwegend bewolkt en van het noorden uit af en toe regen

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag regent het af en toe in de noordelijke helft. In het midden en zuiden blijft het nog zo goed als droog en in het uiterste zuiden is de zon te zien. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C, in Limburg wordt het plaatselijk 23°C. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.
Vanavond is het overal bewolkt. In de noordelijke helft regent het op veel plaatsen. Vooral in het (uiterste) noorden kan het soms flink doorregenen. In het zuiden en zuidoosten blijft het overwegend droog. De wind komt uit zuidwest en is matig, in het noorden vrij krachtig en aan zee af en toe krachtig, windkracht 6. In het Waddengebied draait de wind naar noordwest en neemt daarbij af naar matig.

Komende nacht zijn er perioden met regen. Aan het einde van de nacht wordt het in het noorden droog. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 9°C plaatselijk in het noorden tot 15°C in het zuiden. De wind is eerst matig uit het noordwesten in het noorden en uit het zuidwesten in het zuiden. In de loop van de nacht neemt de wind sterk af.

Morgenochtend regent het vooral in de zuidelijke helft. Het is overwegend bewolkt, in het noorden breekt de zon in de loop van de ochtend door. Op de meeste plaatsen staat weinig wind.
Morgenmiddag is het in de zuidelijke helft bewolkt met plaatselijk af en toe regen. In het noorden blijft het droog en schijnt de zon af en toe. De middagtemperaturen lopen uiteen van 15°C in het noorden en midden tot lokaal 18°C in het zuidwesten. Er is weinig wind.
Morgenavond kan er plaatselijk regen vallen. De wind is zwak tot matig uit het zuidwesten, aan de zuidwestkust is de wind vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/10/2023 15.06 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio