10.8 C
De Bilt

Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Op veel plaatsen overheerst de bewolking en in het oosten regent het lokaal licht. In het zuiden schijnt de zon en daar ontstaan vanmiddag enkele buien, mogelijk met onweer en hagel. De maximumtemperatuur varieert van 11°C op de Wadden tot lokaal 18°C in het zuidoosten. In de zuidelijke helft van het land is de wind zwak en veranderlijk, in het noorden staat er een zwakke tot matige noordelijke wind en later vandaag is dat ook elders het geval.

Komende nacht is er veel bewolking en is er nog een enkele bui mogelijk. Vooral in het (noord)oosten zijn er ook opklaringen en daar kan een enkele mistbank ontstaan. De minima lopen uiteen van 3°C in het noordoosten tot 8°C in het zuiden. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Zaterdag overdag overheerst de bewolking en komen er vooral in de middag en avond buien voor, in het oosten en noorden mogelijk met onweer en hagel. De maxima lopen uiteen van 12°C langs de kust tot 16°C in het (noord)oosten bij een matige zuidwestenwind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 14/05/2021 09.00 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio