16.1 C
De Bilt

Overwegend bewolkt met af en toe regen

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is er veel bewolking en is het nevelig. Vooral landinwaarts zijn er perioden met lichte regen of motregen. Landinwaarts staat er weinig wind. Langs de kust staat een matige wind uit het noordwesten. Op de Wadden wordt de wind later vrij krachtig.
Vanmiddag blijft er veel bewolking met slechts plaatselijk kortdurend wat zon. Verder valt er af en toe (mot)regen. In het uiterste noorden gaat het later opklaren. De temperatuur ligt rond 9°C. De wind waait uit het noorden en wordt matig, langs de kust en boven het IJsselmeer vrij krachtig.
Vanavond kan er in het oosten en zuiden eerst nog wat regen vallen. Elders is het droog en zijn er opklaringen. De wind uit het noordwesten neemt langs de kust en boven het IJsselmeer af naar matig. Landinwaarts staat er weinig wind.

Komende nacht is het vrijwel overal droog. Aan het einde van de nacht bereikt een regengebied het Waddengebied. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt. Boven land staat weinig wind. Aan zee waait de wind uit het westen en wordt vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Morgenochtend is er veel bewolking. Een gebied met regen boven het noorden trekt verder zuidwaarts. In het uiterste zuiden blijft het nog droog. Boven land neemt de zuidwestenwind toe tot matig. Aan zee en op het IJsselmeer staat een (vrij) krachtige wind, windkracht 5 tot 6, uit het westen. In het noorden wordt de wind noordwestelijk.
Morgenmiddag is er tamelijk veel bewolking. Het regengebied boven de zuidelijke helft verlaat het zuiden aan het einde van de middag. Van het noorden uit trekken echter nog wel enkele buien over het land. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De wind draait naar het noordwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is het wisselend bewolkt met hier en daar een bui. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/02/2023 10.07 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio