Overwegend bewolkt. Morgen af en toe regen, later opklaringen

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Het is op de meeste plaatsen bewolkt. In het oosten kan vanmiddag af en toe de zon doorbreken. Elders blijft de bewolking overheersen en in het noordwestelijk kustgebied valt af en toe regen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 6°C daar waar de lage bewolking lang blijft hangen tot 10°C in het Waddengebied. De wind is zwak zuidelijk, langs de kust zuidwestelijk en matig.

Ook in de nacht naar donderdag is er veel bewolking en vooral in het noordwesten valt af en toe lichte regen. Vooral in het zuidoosten komt ook mist voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van iets onder het vriespunt in het zuidoosten tot ca. 8°C in het Waddengebied. Er staat een zwakke, langs de kust en op het IJsselmeer matige zuiden- tot zuidwestenwind. In de loop van de nacht draait de wind langs de kust naar noordwest.

Donderdag is er aanvankelijk veel bewolking en in het zuidoosten komt in de ochtend (dichte) mist voor. Een zone met af en toe regen boven het noordwesten trekt in de ochtend zuidoostwaarts. Vanaf het einde van de ochtend breekt van het noordwesten uit de zon af en toe door maar kan er tegelijkertijd een enkele bui overtrekken. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het zuidoosten tot 9°C in het westen en noorden. De wind draait in de loop van de dag ook elders van zuidwest naar west tot noordwest en neemt langs de kust toe naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/11/2021 09.51 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img