11.5 C
De Bilt
dinsdag, 28 juni 2022

Overwegend bewolkt. Morgen eerst regen, later opklaringen

Verwachting voor vandaag en morgen

De bewolking overheerst, maar plaatselijk komen opklaringen voor. Alleen in het noordwesten valt soms lichte regen, elders blijft het droog. De temperatuur ligt rond 7°C, maar daalt vanavond landinwaarts plaatselijk richting het vriespunt, daar kan ook mist ontstaan. De wind komt uit zuidelijke richtingen en is zwak tot matig.

Ook in de nacht naar donderdag is er veel bewolking en vooral in het noordwesten valt af en toe lichte regen. Landinwaarts kan plaatselijk (dichte) mist voorkomen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van -1°C plaatselijk landinwaarts tot +8°C in het Waddengebied. De wind komt uit zuidelijke richtingen en is zwak tot matig.

Donderdag is er aanvankelijk veel bewolking en landinwaarts komt in de ochtend plaatselijk (dichte) mist voor. Een zone met regen boven het noordwesten trekt in de ochtend zuidoostwaarts. Vanaf het einde van de ochtend breekt van het noordwesten uit de zon door en wordt het op een enkele bui na droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het zuidoosten tot 9°C in het westen en noorden. De wind draait in de loop van de dag naar west tot noordwest en neemt toe naar matig, langs de kust naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/11/2021 15.21 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio