10.2 C
De Bilt

Overwegend bewolkt, zondag eerst regionaal mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het overwegend droog. Vooral in het zuidoosten kan het plaatselijk even motregenen. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 4°C landinwaarts en 7°C langs de noordwestkust. Er staat een matige wind uit west tot zuidwest. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig tot krachtig.

Vanochtend is het zwaar bewolkt en is met name in het zuidoosten wat lichte motregen mogelijk. Er staat een matige wind uit het westen. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.
Vanmiddag is het zwaar bewolkt, met in het noorden mogelijk af en toe wat zon. De middagtemperatuur is ongeveer 10°C. Het blijft vrijwel overal droog. Er waait een matige wind uit het westen. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Het wordt nevelig en in de loop van de avond kan plaatselijk mist ontstaan. Het blijft droog en er is weinig wind.

Komende nacht is het droog en nevelig. Vooral in het noorden, midden en westen ontstaat regionaal mist. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 2°C in het noorden en westen en 7°C in het zuiden. Er is weinig wind.

Morgenochtend lost de mist geleidelijk op en overheerst de bewolking. Het blijft droog. Er is weinig wind.
Morgenmiddag is het zwaar bewolkt, met aan de kust mogelijk af en toe wat zon. De middagtemperatuur is ongeveer 9°C. Het blijft droog en er is weinig wind.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en blijft het droog. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/02/2023 02.24 uur LT

    

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio