14.9 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is er veel zon en blijft het droog. Later kan er in het noordelijk kustgebied wat dikkere bewolking van zee binnendrijven. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15°C op de Wadden tot plaatselijk 24°C in het zuidoosten van het land. De noordoostenwind is matig, langs de kust op steeds meer plaatsen vrij krachtig, langs de zuidwestkust later mogelijk krachtig, windkracht 6.
Vanavond is er weinig bewolking en blijft het droog. Boven land is de wind matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Vannacht blijft het droog met een minimumtemperatuur rond 8°C. Er staat er zwakke tot matige, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtige, noordoostenwind.

Morgenochtend is het overwegend zonnig en droog. Wel drijft er van het noorden uit wat sluierbewolking over. Er staat een matige, langs de westkust af en toe vrij krachtige, noordoostenwind.
Morgenmiddag is het zonnig met wat sluierbewolking. Het blijft droog. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 13°C op de Wadden tot 19°C in het zuidoosten. De wind is matig, langs de kust vrij krachtig, en waait uit het noordoosten. Langs de zuidwestkust wordt de wind in de loop van de middag mogelijk krachtig.
Morgenavond is er veel zon en blijft het droog. De wind komt uit noord tot noordoost en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, langs de zuidwestkust mogelijk krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/05/2023 11.56 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio