Peridoen met zon en kans op een bui.

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Er zijn perioden met zon en er is kans op een enkele bui. De maxima lopen uiteen van 21°C vlak aan zee tot 24°C plaatselijk in het oosten en zuidoosten. De wind draait van zuidoost naar zuidwest en is zwak tot matig. In de loop van de avond wordt de wind weer zuidelijk.

Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur komt uit op zo’n 15°C en er staat een zwakke tot matige zuidelijke wind.

Maandag is vooral in het oosten de zon eerst nog te zien. Van het westen uit neemt de bewolking toe en in de middag en avond trekt een gebied met regen van west naar oost over het land. In de avond wordt het van het westen uit weer droog en klaart het op. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C aan zee tot lokaal nog 22°C in het oosten. De wind is zuidelijk en neemt toe naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar vrij krachtig tot krachtig. In de loop van de middag en avond draait de wind naar het westen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/09/2021 11.42 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio