21.8 C
De Bilt

Perioden met (mot)regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het bewolkt en zijn er perioden met (mot)regen. De maximumtemperatuur ligt rond 11°C. Er staat een overwegend matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind uit het zuidwesten. Aan de noordwestkust is de zuidwestenwind eerst nog hard, windkracht 7.
Vanavond is het bewolkt en hier en daar regent het. De wind uit het zuidwesten is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Komende nacht trekken er buien over het land. Met een minimumtemperatuur van rond 10°C is het zacht. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig tot vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, windkracht 6 à 7.

Morgenochtend schijnt de zon af en toe maar komen er ook buien voor. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.
Morgenmiddag is er af en toe zon en komen er buien voor. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12°C aan zee tot 16°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer overwegend krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is er vrij veel bewolking en gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/03/2023 12.04 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio