12.8 C
De Bilt

Perioden met regen, vanmiddag geleidelijk droger. Morgen zonnig

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het bewolkt en regenachtig. In de zuidelijke helft van het land staat er een matige wind uit westelijke richtingen. In de noordelijke helft komt de wind uit het noordoosten en is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Vanmiddag is het bewolkt en zijn er perioden met regen. In het noorden wordt het geleidelijk droog. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. In de loop van de middag draait de wind geleidelijk op steeds meer plaatsen naar een noordoostelijke richting, het eerst in het noorden. In het zuiden van Limburg gebeurt dit pas aan het einde van de middag.
Vanavond regent het in het zuiden. De laatste regen verlaat het uiterste zuiden rond middernacht. In de tweede helft van de avond begint het in het noorden op te klaren. De noordoostenwind is matig, in het noordelijk kustgebied, vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht valt in het zuiden nog af en toe regen. De minima liggen tussen 5°C in het zuidwesten en -1°C in het noordoosten. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan de kust vrij krachtig of krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is er in het zuiden eerst nog bewolking. Elders is het zonnig. De wind uit het noordoosten is matig, aan de kust vrij krachtig.
Morgenmiddag is het zonnig. De middagtemperatuur ligt rond 10°C. De wind uit het noordoosten is matig, aan de kust vrij krachtig.
Morgenavond is het eerst zonnig. De wind uit het noordoosten is matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

(Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/04/2023 06.57 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio