20.3 C
De Bilt

Perioden met zon, donderdag kans op (onweers)buien

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend lost de plaatselijke mist op en zijn er vooral in het midden en zuiden zonnige perioden. Het blijft droog en er is weinig wind.
Vanmiddag zijn er flinke perioden met zon, in het noorden komt meer bewolking voor. De middagtemperatuur loopt uiteen van 22°C aan zee tot plaatselijk 28°C in het zuidoosten. Er staat een zwakke tot matige wind uit west tot zuidwest.
Vanavond is er weinig bewolking. Het blijft droog en er is weinig wind.

Komende nacht is het droog. In het noorden kan op enkele plekken mist voorkomen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het noorden tot 17°C in het zuiden. Er is weinig wind.

Morgenochtend lost eventuele mist in het noorden snel op en is het vrij zonnig. Later in de ochtend neemt de bewolking toe en kan er in het (zuid)westen een enkele regen- of onweersbui voorkomen. De wind is zwak tot matig uit oost, later zuidoost.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er trekken enkele (onweers)buien over ons land. Hierbij is er kans op hagel en veel regen in korte tijd. De middagtemperatuur loopt uiteen van 23°C aan zee tot 28°C dieper landinwaarts. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidelijke richtingen.
Morgenavond is het wisselend bewolkt en komen er mogelijk enkele onweersbuien voor, mogelijk nog met hagel en veel regen in korte tijd. De wind is zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/08/2023 07.45 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio