15 C
De Bilt

Perioden met zon en droog, donderdag kans op onweersbuien

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is er weinig bewolking. Het blijft droog en er is weinig wind.

Komende nacht is er in het zuidoosten kans op regen, misschien onweert het daarbij ook. In de rest van het land blijft het droog. In het noorden kan op een enkele plek mist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het noorden tot 18°C in het zuiden. Er is weinig wind.

Morgenochtend lost eventuele mist in het noorden snel op en is het vrij zonnig. Later in de ochtend neemt de bewolking toe en kan er in het (zuid)westen een enkele regen- of onweersbui voorkomen. De wind is zwak tot matig uit het zuidoosten.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er kunnen enkele onweersbuien over het land trekken, maar het is nog onzeker waar de buien zullen voorkomen. Bij onweersbuien is er ook kans op hagel, windstoten en plaatselijk veel regen in korte tijd. De middagtemperatuur loopt uiteen van 23°C aan zee tot 28°C dieper landinwaarts. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidelijke richtingen.
Morgenavond is het wisselend bewolkt en kunnen er vooral in het zuidoosten enkele onweersbuien voorkomen, mogelijk met hagel en veel regen in korte tijd. De wind is zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/08/2023 18.09 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio