15.8 C
De Bilt

Perioden met zon en droog, later vooral in het zuiden kans op een bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. De temperatuur daalt naar ca. 8°C in het noordoosten en 12°C in het zuiden. In het zuiden is de wind noordoost en zwak tot matig, in het noorden is er weinig wind.

Vanochtend zijn er vooral in het midden en zuiden perioden met zon, het blijft droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig.
Vanmiddag neemt de bewolking van het zuiden uit geleidelijk toe maar is er ook ruimte voor de zon. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C in het Waddengebied tot lokaal 26°C in Limburg. De noordoostelijke wind is matig, aan zee soms vrij krachtig.
Vanavond zijn er in het noorden opklaringen aanwezig, in het zuiden overheerst de bewolking. Het blijft overal droog. De wind is matig en komt uit het noordoosten.

Komende nacht kunnen er in het zuiden enkele buien voorkomen, met een kleine kans op onweer. Elders blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C. Er staat een matige, langs de kust vrij krachtige, noordoostenwind.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking en zeer plaatselijk zou er nog een lichte bui kunnen vallen. De noordoostenwind is overwegend matig.
Morgenmiddag breekt vooral in het midden en zuiden de zon vaker door. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De middagtemperaturen lopen uiteen van 20°C op de Wadden tot 26°C in het zuiden en oosten. De wind draait geleidelijk naar noord en is matig, in het Waddengebied soms vrij krachtig.
Morgenavond schijnt de zon eerst nog af en toe. In het zuiden van Limburg is er kans op een enkele bui, mogelijk met onweer. Landinwaarts is er weinig wind, in de kustgebieden staat er een matige noordenwind.

(Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/07/2022 22.28 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio