13.6 C
De Bilt

Perioden met zon en een enkele bui, woensdag meer buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend schijnt de zon geregeld. Op veel plaatsen blijft het droog. Er is weinig wind.
Vanmiddag zijn er perioden met zon. Verspreid over het land komen enkele buien voor. De middagtemperatuur ligt rond 20°C. Er staat een zwakke tot matige westelijke wind.
Vanavond zijn er opklaringen en komen vooral in het oosten nog enkele buien voor. De wind is zwak tot matig en draait naar zuidwest.

Komende nacht is het eerst vrijwel overal droog. In de loop van de nacht komen er in het westen buien voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 9°C plaatselijk landinwaarts tot 14°C aan zee. De zuidwestenwind is zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer mogelijk af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en trekken buien van het westen uit over het land. De wind komt uit zuidwest en is overwegend matig.
Morgenmiddag is er landinwaarts veel bewolking en komen er buien voor, plaatselijk met onweer. In de kustprovincies is meest droog en komt de zon ook vaker tevoorschijn. De middagtemperatuur ligt rond 19°C. De wind is matig uit west tot zuidwest.
Morgenavond komen er nog enkele buien voor, mogelijk met onweer. De wind is westelijk en zwak tot matig, later in het noordwestelijk kustgebied vrij krachtig. (Bron: KNMI).

Uitgifte: 29/08/2023 08.52 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio