15.8 C
De Bilt

Perioden met zon en kans op een bui. Dinsdag bewolkt, af en toe regen

Verwachting voor vandaag en morgen

In de kustprovincies komen er enkele buien voor met zeer plaatselijk kans op onweer. Elders is het droog met perioden met zon. Later in de middag en avond is ook landinwaarts een bui mogelijk. De temperatuur ligt tussen 10 en 13°C. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, op het IJsselmeer en aan zee krachtig tot hard, 6 à 7 Bft.

In de nacht naar dinsdag is het half tot zwaar bewolkt. In het noordoosten zijn er bredere opklaringen en kan er mist ontstaan. Vooral in het noordwesten en langs de westkust komen enkele buien voor met kans op onweer. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3°C plaatselijk in het noordoosten tot een graad of 7 langs de westkust. De wind is zuidelijk en zwak tot matig, aan zee mogelijk af en toe vrij krachtig.

Dinsdagochtend lost de eventuele mist in het noordoosten op en dan is de zon nog af en toe te zien. Het raakt al snel overal bewolkt en van het zuidwesten uit trekt een zone met af en toe regen over het land. De middagtemperatuur ligt rond 10°C. De zwakke tot matige wind draait geleidelijk van zuid naar zuidwest. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/11/2021 15.07 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio