15.8 C
De Bilt

Perioden met zon en kans op een bui

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag zijn er perioden met zon. Later ontstaan er enkele buien met daarbij kans op onweer en windstoten. De middagtemperatuur ligt rond 20°C. Het waait matig uit het noordoosten.
Vanavond zijn er brede opklaringen en komt vooral in het zuiden nog enkele bui voor, mogelijk met onweer. Er staat een matige wind uit het noordoosten.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C. Het waait zwak tot matig uit het noorden tot noordoosten.

Morgenochtend zijn er perioden met zon en is het droog. De wind komt uit noord tot noordoost en neemt toe naar matig.
Morgenmiddag schijnt de zon geregeld. De middagtemperatuur is ongeveer 21°C, direct aan zee is het met 17°C wat koeler. Later in de middag kan er vooral in het oosten een bui voorkomen, met daarbij een kleine kans op onweer. In het Waddengebied kan bewolking van zee binnendrijven. Er staat een matige wind uit het noordoosten, later kan de wind langs de westkust vrij krachtig worden.
Morgenavond zijn er brede opklaringen. In het Waddengebied is er kans op bewolking vanaf zee. In het oosten is nog een bui mogelijk. De wind uit noord tot noordoost is zwak tot matig, langs de zuidwestkust mogelijk vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 12/05/2023 13.10 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio