18 C
De Bilt

Perioden met zon en meest droog. Morgen vaak bewolkt en soms lichte regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend schijnt de zon af en toe en blijft het droog. Eerst is er landinwaarts weinig wind, verder is de wind matig uit een westelijke richting.
Vanmiddag zijn er perioden met zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 20°C langs de noordkust en 24°C plaatselijk in het zuiden. De wind is matig en komt uit een westelijke richting.
Vanavond wordt de bewolking dikker en gaat het later op de avond in het westen af en toe licht regenen. In het noordoosten zijn er opklaringen en blijft het droog. De wind is zwak tot matig en komt uit een noordwestelijke richting.

Komende nacht valt er in het westen en midden af en toe regen. In het noordoosten blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordoosten tot 16°C in het zuidwesten. Boven land staat er weinig wind, aan zee is de wind matig en komt uit een zuidwestelijke richting.

Morgenochtend is het bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. In de loop van de ochtend wordt het in het westen droog. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig.
Morgenmiddag overheerst de bewolking in het oosten en valt er soms regen. In het westen breekt de zon af en toe door, maar kan er ook een lichte bui voorkomen. De temperatuur loopt op naar 21°C in het noordoosten en 24°C in het zuidwesten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig.
Morgenavond komen er opklaringen voor. In het westen kan er later een bui voorkomen. Boven land is er weinig wind, aan zee staat soms een matige wind uit het zuidwesten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/06/2023 10.57 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio