12.7 C
De Bilt

Perioden met zon en meest droog. Morgen vooral in het zuidoosten veel buien

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Er zijn perioden met zon, maar hier en daar drijven ook wolkenvelden over. In de loop van de middag kan er in het noordoosten een bui ontstaan, later is ook elders in het oosten een enkele bui mogelijk. De maximumtemperatuur varieert van 22°C aan de kust tot 25°C in het oosten. De wind is zwak tot matig en wordt geleidelijk overwegend oostelijk, in het noorden noordoostelijk.

Komende nacht zijn er naast wolkenvelden ook opklaringen en vooral in het noorden is er kans op een mistbank. Het blijft vrijwel overal droog en de minimumtemperatuur wordt ongeveer 17°C. De wind is zwak tot matig en wordt noordelijk.

Dinsdag overdag is er vrij veel bewolking en met name in het zuidoosten zijn er perioden met regen. In de loop van de dag ontstaan er enkele buien, sommige met onweer. De meeste buien komen in het zuidoosten voor en daar zijn neerslaghoeveelheden van 20-40 mm mogelijk. In het zuiden van Limburg valt lokaal mogelijk nog meer wat daar aanleiding kan geven tot wateroverlast. In het noorden en noordwesten blijft het waarschijnlijk droog. De middagtemperatuur varieert van 19°C in het westen tot 24°C in het noordoosten. De noordelijke wind is zwak, aan zee matig tot vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 12/07/2021 12.19 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio