16.1 C
De Bilt

Perioden met zon en nog een enkele bui

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Er zijn zonnige perioden die afgewisseld worden door stapelwolken en het blijft, op nog een enkele bui na, droog. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. De westelijke wind neemt toe naar matig, in het noordelijk kustgebied naar vrij krachtig. In de avond neemt de wind af naar zwak.

Komende nacht is het helder en droog. In het noordoosten en oosten kan het nog afkoelen tot rond het vriespunt, vlak aan zee wordt het niet kouder dan ca. 5°C. De wind draait naar zuidelijke richtingen en is zwak, langs de kust matig.

Zaterdagochtend begint in de noordoostelijke helft van het land nog zonnig, maar van het zuidwesten uit neemt de bewolking toe en eind van de ochtend gaat het in Zeeland regenen. In de middag breidt het regengebied zich over het land uit en verlaat in de avond het noordoosten. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordelijk kustgebied tot 16°C en aan het eind van de dag in het zuiden van het land. De zuid- tot zuidoostelijke wind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, later mogelijk krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 07/05/2021 08.41 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio