12.8 C
De Bilt

Perioden met zon en op de meeste plaasten droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend zijn er zonnige perioden. Het blijft droog. De westelijke wind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig en in het Waddengebied af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanmiddag zijn er zonnige perioden. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C vlak aan zee tot 24°C in het zuidoosten van het land. De westelijke wind is matig, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Vanavond is er een afwisseling van zon en wolken. Het blijft droog. De wind komt uit het westen en wordt zwak tot matig.

Komende nacht komt er in het uiterste noord(oost)en mogelijk een bui voor. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C. Er is weinig wind, aan de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het westen.

Morgenochtend is in het uiterste noordoosten eerst nog een bui mogelijk. Elders blijft het droog. Er is een afwisseling van zon en wolken. Eerst is er weinig wind, later wordt de wind matig en komt dan uit een westelijke richting.
Morgenmiddag is het overwegend droog. Er is af en toe zon. De maximumtemperatuur ligt rond 22°C. De wind is matig en komt uit een noordwestelijke richting.
Morgenavond zijn er opklaringen, later neemt de bewolking toe. Het blijft nog op de meeste plaatsen droog. De wind is zwak tot matig en komt uit een noordwestelijke richting. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/06/2023 09.07 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio