6.9 C
De Bilt

Perioden met zon en warm. Zaterdag kleine kans op een onweersbui.

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht valt er op enkele plaatsen lichte motregen. De minimumtemperatuur ligt rond 16°C. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.

Vanochtend is er eerst vrij veel bewolking. Later in de ochtend klaart het her en daar op. Het blijft droog. De wind komt uit een oostelijke richting en is zwak tot matig.
Vanmiddag breekt de zon steeds vaker door. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 24°C in het noorden tot plaatselijk 30°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig en komt uit het oosten.
Vanavond zijn er opklaringen en blijft het droog. Het blijft lang warm met rond middernacht nog 20 in het noorden tot 24°C in het zuiden. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak tot matig.

Komende nacht is er in het noordwesten en (uiterste) westen een enkele onweersbui mogelijk. Met minima van ongeveer 22°C is het een zeer warme nacht. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een matige oost- tot zuidoostenwind.

Morgenochtend is het wisselend bewolkt. In het westen en noordwesten is een bui mogelijk, elders blijft het droog. De wind is zuidoostelijk, matig en draait naar zuidwest tot west.
Morgenmiddag zijn er wolkenvelden. In het oosten is er plaatselijk nog kans op een onweersbui, verder blijft het droog. De maxima liggen tussen 22°C aan de westkust en 30°C langs de oostgrens. De wind is zuidwest tot west, matig, aan de westkust enige tijd vrij krachtig.
Morgenavond klaart het van het westen uit op. Het blijft droog. De wind is westelijk, matig, later in de avond landinwaarts zwak. De (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/08/2023 00.06 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio