21.6 C
De Bilt

Perioden met zon, in het noorden een enkele lichte bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend schijnt de zon af en toe en in het noorden kan een enkele lichte bui voorkomen. De wind is zwak tot matig en komt uit een westelijke richting.
Vanmiddag zijn er perioden met zon. In het noorden komt een enkele lichte bui voor. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C op de Wadden en 23°C in het zuidoosten. De wind is matig uit een noordwestelijke richting.
Vanavond zijn er opklaringen en is het droog. De matige wind uit het noordwesten neemt langzaam af.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen droog. Alleen in het noordoosten is een lichte bui mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C. Boven land is er weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit het westen.

Morgenochtend is er af en toe zon. Het blijft droog. Boven land is er weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit het westen.
Morgenmiddag komt er geleidelijk meer bewolking. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C op de Wadden en 23°C in het zuiden. De westelijke wind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied wordt de wind, vrij krachtig, af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is het bewolkt en in het noorden regent het af en toe. De westelijke wind is overwegend matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig, af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 05/07/2022 09.01 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio