14.8 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Perioden met zon, in het oosten eerst nog enkele buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen er zijn geen waarschuwingen van kracht

Vanmiddag zijn er perioden met zon, maar in het oosten komen eerst nog enkele buien voor, daarbij kan plaatselijk nog een klap onweer voorkomen. De temperatuur ligt rond 20°C. De wind komt uit het westen en is matig, langs de kust af en toe vrij krachtig.
Vanavond zijn er opklaringen en alleen in het oosten is er eerst nog kans op een bui. Er staat een matige wind uit een westelijke richting.

Komende nacht is het overwegend droog. Er staat weinig wind, in het Waddengebied is de wind westelijk en matig. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C.

Morgenochtend schijnt hier en daar de zon. Later ontstaan, vooral in het noorden en westen, enkele buien. De wind wordt overal zuidwest en is overwegend matig.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met in de noordelijke helft enkele buien. In de zuidelijke helft blijft het overwegend droog met vooral in het zuidoosten af en toe zon. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C in het noorden en 22°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, aan de westkust (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.
Morgenavond blijft de bewolking overheersen. Vooral in het westen en noorden gaat het af en toe regenen. De wind draait naar zuid tot zuidwest en is matig, vlak aan zee vrij krachtig en in het Waddengebied later krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/07/2023 15.35 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio