Perioden met zon, vooral in het noordoosten nog een enkele bui

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Vandaag zijn er perioden met zon, daarnaast komen er stapelwolken voor die vooral in het noordoosten nog kunnen uitgroeien tot enkele buien. De maximumtemperaturen variëren van 10°C aan zee tot lokaal 14°C in het zuidoosten. Er staat een zwakke tot matige wind uit westelijke richtingen, in de loop van de middag draait de wind naar noordwest en wordt dan overwegend matig. Later vanavond neemt de wind in het oostelijk Waddengebied toe naar vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht is het in het zuiden breed opgeklaard, in het noorden drijven wolkenvelden van zee binnen. Mogelijk kan er in het zuidoosten nog een enkele mistbank ontstaan. Tijdens langdurige opklaringen komt de temperatuur nog dichtbij het vriespunt, langs de kust en onder de bewolking wordt het niet kouder dan ca. 5°C. De west- tot noordwestenwind is zwak tot matig, vlak aan zee matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig tot krachtig.

Morgen hebben we een afwisseling van zon en wolkenvelden, vooral in de noordelijke helft van het land kan nog een bui voorkomen. In de avond wordt het overal droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 8°C op de Wadden tot lokaal 12°C in het zuidoosten. De noordwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het oostelijk Waddengebied mogelijk krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/05/2021 17.19 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img