15.8 C
De Bilt

Perioden met zon, vooral in het oosten nog een enkele bui

kaart verwachtingen Morgen nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Vandaag hebben we een afwisseling van zon en wolkenvelden en vooral in het oosten komt nog een enkele bui voor. De noordwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Komende nacht zijn er in het midden en zuiden brede opklaringen. In het noorden is meer bewolking aanwezig en valt er een enkele bui. De minimumtemperatuur loopt uiteen van iets boven nul in het zuidoosten tot 5°C vlak aan zee. De wind draait naar zuid tot zuidwest en is zwak tot matig, langs de westkust vrij krachtig.

Morgen is het overwegend bewolkt, heel af en toe laat de zon zich nog zien. In de middag komen er enkele buien tot ontwikkeling die tegen de avond weer verdwijnen. In de avond wordt van het westen uit de bewolking dikker en later in de avond gaat het van het westen uit regenen. De maximumtemperatuur varieert tussen 10°C op de Wadden tot lokaal 15°C in Limburg. Er staat een matige, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtige zuidwestenwind. In de avond neemt de wind langs de kust toe naar krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 02/05/2021 17.48 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio