11.9 C
De Bilt

Perioden met zon. Zondag af en toe regen, eerst mogelijk wat (natte) sneeuw

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn momenteel geen waarschuwingen.

Vanmiddag zijn er perioden met zon. Alleen in het (uiterste) noorden en noordwesten is er kans op een (winterse) bui. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig.
Vanavond zijn er opklaringen en blijft het droog. Er staat weinig wind.

Komende nacht is het eerst overal droog. In het zuidwesten en zuiden kan er mogelijk wat regen of natte sneeuw gaan vallen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van -3°C in het noordoosten tot +2°C vlak aan zee en in het zuidwesten. Boven land staat er weinig wind, langs de kust en op het IJsselmeer wordt de wind zuidoost en neemt toe naar matig.

Morgenochtend raakt het van het westen uit overal bewolkt en kan er lichte regen of motregen vallen, mogelijk kortstondig voorafgegaan door wat (natte) sneeuw in de noordelijke helft. De zuidoostenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer soms vrij krachtig. Aan het einde van de ochtend draait de wind in het zuidwesten naar een zuidwestelijke richting.
Morgenmiddag is het bewolkt en valt er van tijd tot tijd wat lichte regen of motregen. Aan het einde van de middag wordt het van het westen uit geleidelijk droog en kan de zon nog even doorbreken. De maximumtemperatuur loopt uiteen van +4°C in het noordoosten tot 11°C in het zuiden. de wind draait overal van zuidoost naar zuidwest en wordt matig, langs de kust vrij krachtig, langs de zuidwestkust mogelijk krachtig.
Morgenavond is het half bewolkt en is het op de meeste plaatsen droog. De zuidwestenwind blijft matig van kracht. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/03/2023 13.53 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio