20 C
De Bilt

Perioden met zon, zondagavond in het oosten (zware) onweersbuien

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag zijn er zonnige perioden, al ontstaat er wel geleidelijk meer bewolking. Het blijft overal droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16°C op de Wadden tot plaatselijk 21°C in het zuidoosten. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, mogelijk af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanavond schijnt de zon af en toe en blijft het droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, eerst mogelijk af en toe krachtig, windkracht 6.

Komende nacht komen er in het noorden en oosten enkele buien voor. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C.

Het waait matig uit het noordoosten.
Morgenochtend zijn er perioden met zon en is er in het noordoosten kans op een bui. De wind is noordoostelijk en matig, later aan zee en op het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig.
Morgenmiddag is er een afwisseling van zon en wolken. Het blijft op de meeste plaatsen nog droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 16°C op de Wadden tot 25°C plaatselijk in het oosten en zuidoosten. De wind komt uit noord tot noordoost en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Morgenavond zijn er perioden met zon maar ontstaan in het oosten en zuidoosten ook enkele stevige regen- en onweersbuien. Bij de buien is hagel mogelijk en kan er korte tijd veel neerslag vallen waardoor er plaatselijk wateroverlast kan ontstaan. De wind is noordelijk en zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer vooral eerst nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/05/2023 12.41 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio