13.1 C
De Bilt

Perioden zon en vrijwel overal droog

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen er zijn geen waarschuwingen

Vanochtend zijn er zonnige perioden. In het zuiden en zuidoosten is er meer bewolking. Het blijft vrijwel overal droog, alleen in het zuidoosten is er kans op een bui. Er steekt een zwakke tot matige wind uit het noordoosten op.
Vanmiddag zijn er zonnige perioden. In de zuidoostelijke helft is er meer bewolking en in (uiterste) zuidoosten kan een bui vallen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 22°C in het noordelijk kustgebied tot ca. 25°C in het zuiden. Er staat een zwakke tot matige wind uit een noordoostelijke richting. Langs de westkust wordt de wind noordelijk.
Vanavond is het in het zuidoosten bewolkt. Elders zijn er opklaringen. Het blijft vrijwel overal droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.

Komende nacht is er in de zuidoostelijke helft plaatselijk een bui mogelijk. Elders blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 10°C in het noorden en 17°C in het zuidoosten. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.

Morgenochtend is er af en toe zon. Het blijft vrijwel overal droog. De wind is zwak tot matig, aan de kust soms vrij krachtig en komt uit het noordoosten.
Morgenmiddag is er af en toe zon, vooral in het westen en noordwesten. Elders is er vrij veel bewolking en in het zuidoosten is een bui niet uitgesloten. De maximumtemperatuur ligt tussen 20°C in het noord(oost)en en plaatselijk 25°C in het zuiden. De wind is matig, aan de kust soms vrij krachtig en komt uit het noordoosten.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft vrijwel overal droog. De wind is zwak tot matig, aan de kust soms vrij krachtig en komt uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/08/2023 09.42 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio