14.8 C
De Bilt

Plaatselijk al een enkele bui, vanaf later vanavond perioden met regen

kaart verwachtingen Morgen nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond komt er plaatselijk al een enkele bui voor. Later volgt van het westen uit regen. De wind komt uit het zuidwesten en neemt boven land toe naar matig tot vrij krachtig en aan de kust en op het IJsselmeer naar hard tot stormachtig, windkracht 7 tot 8.

Vannacht zijn er in het hele land perioden met regen en motregen. De minimumtemperatuur ligt rond 5°C en wordt aan het begin van de nacht bereikt. In de loop van de nacht loopt de temperatuur enkele graden op. De wind komt uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig. Aan de kust en op het IJsselmeer waait de wind hard tot stormachtig met windkracht 7 tot 8 en zijn er zware windstoten van 75-90 km/u mogelijk. Aan het einde van de nacht neemt de wind overal wat af.

Morgenochtend is het bewolkt en valt er van tijd tot tijd regen en motregen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6. In de loop van de ochtend neemt aan de westkust de wind toe naar hard, windkracht 7.
Morgenmiddag is het bewolkt en kan het tijdelijk even droog worden, maar later in de middag bereikt een nieuw regengebied het westen. De maximumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land matig tot vrij krachtig en op het IJsselmeer en aan de kust krachtig, windkracht 6. Aan de westkust kan de wind ook af en toe hard zijn, windkracht 7.
Morgenavond is het bewolkt en trekt er een regengebied van west naar oost over ons land. In de loop van de avond wordt het in het westen weer droog, hoewel er dan nog wel een enkele bui kan vallen. De zuidwestenwind is vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7. In het noordelijk kustgebied kan het later mogelijk stormachtig waaien met windkracht 8 en komen zware windstoten voor van 75-90 km/uur. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/12/2022 17.39 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio