13.6 C
De Bilt

Plaatselijk (dichte) mist. Overdag een enkele bui en af en toe zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen in het zuidwesten en midden komt dichte mist voor (code geel) .

Vannacht vallen er plaatselijk enkele buien. Verder komt er vooral in het midden en zuidwesten op veel plaatsen dichte mist voor. Het koelt af naar 15°C in het zuiden tot 10°C in het noordoosten. Er is weinig wind.

Vanochtend lost de mist en het midden en zuiden geleidelijk op, maar het blijft daar overwegend bewolkt. In het noorden laat de zon zich regelmatig zien. Verder maakt het oosten nog kans op een enkele bui. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het oosten.
Vanmiddag is er af en toe zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C in het noorden tot plaatselijk 24°C in het zuiden. Langs de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordoosten, elders waait het nauwelijks.
Vanavond klaart het steeds meer op en blijft het droog. Landinwaarts is er weinig wind, langs de kust en boven het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordoosten.

Komende nacht ontstaat er in het zuidoosten (dichte) mist. Het blijft droog. Het koelt af naar 14°C in het zuiden tot plaatselijk 8°C in het noorden bij weinig wind.

Morgenochtend lost eventuele mist snel op. Vooral in het noorden en midden schijnt de zon volop en het blijft droog. Er staat weinig wind.
Morgenmiddag zijn er flinke perioden met zon en is het droog. Het wordt maximaal 21°C in het noorden tot 24°C in het zuiden. Boven land staat er weinig wind.
Morgenavond is het helder en droog. Het waait nauwelijks. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 02/09/2023 05.24 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio