18 C
De Bilt

Plaatselijk een bui. Later op de dag regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
In het noordoosten komt plaatselijk dichte mist voor (code geel).

Vannacht komt in het noordoosten plaatselijk dichte mist voor. Later kan er een bui voorkomen. De zuidelijke wind is matig. De minimumtemperatuur varieert van 4°C in het noordoosten tot 10°C in het zuidwesten.

Vanochtend is er hier en daar wat zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig.
Vanmiddag gaat het van het zuidwesten uit regenen. In het noordoosten is er soms wat zon en daar blijft de neerslag beperkt tot een enkele bui, plaatselijk is een klap onweer mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C vlak aan zee en rond 16°C in het oosten en noordoosten. De wind is matig, draait naar zuid tot zuidoost en neemt later in het zuidwesten toe naar matig tot vrij krachtig.
Vanavond regent het op veel plaatsen. Later wordt het in het zuiden meest droog. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak matig, langs de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.

Komende nacht valt er soms regen of een bui. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. In het westen komt later een matige tot vrij krachtige wind uit west tot noordwest te staan.

Morgenochtend is het op de meeste plaatsen zwaar bewolkt. Van het westen uit passeert een gebied met regen of enkele buien. De westelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met enkele buien. De middagtemperatuur ligt rond 11°C. De wind komt uit west tot noordwest en is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt met vooral in het noorden en midden een enkele bui. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

(Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/04/2023 02.23 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio