21.7 C
De Bilt

Plaatselijk regen, in de middag droger en meer zon. Vrij veel wind

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht valt er in de noordelijke helft van het land af en toe regen. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind draait van west naar noordwest en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Vanochtend is er veel bewolking en valt er plaatselijk lichte regen. De wind komt uit het noordwesten en is boven land matig, langs de kust krachtig (windkracht 6).
Vanmiddag verdwijnt de lichte regen en wordt het uiteindelijk overal droog. Er komt ook af en toe zon. De middagtemperatuur ligt tussen 17°C op de Wadden en 20°C in het oosten van het land. De wind komt uit het noordwesten en is boven land matig. Langs de kust neemt de wind af naar vrij krachtig.
Vanavond is er af en toe zon en blijft het droog. De noordwestenwind is matig en in het noordelijk kustgebied eerst vrij krachtig.

Komende nacht blijft het overal droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 12°C. De wind komt uit het noordwesten en is matig, verder landinwaarts is er weinig wind.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en blijft het droog. De wind is matig en waait uit het noordwesten.
Morgenmiddag is er af en toe zon en is het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C, in het zuiden kan het plaatselijk 23°C worden. De noordwestenwind is matig.
Morgenavond verloopt droog en is er eerst af en toe zon. Er staat boven land weinig wind, aan de noordkust staat een matige westenwind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 07/07/2022 01.00 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio