9.8 C
De Bilt

Plaatselijk regen, in het noordwesten ook zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het zwaar bewolkt en regent het vooral in het midden van het land. In het noordwesten en langs de westkust schijnt ook de zon. De temperatuur ligt tussen 13 en 17°C. In het oosten en zuidoosten is er weinig wind. In de rest van het land komt de wind uit het noord tot noordoosten en is matig, aan zee matig soms vrij krachtig.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en regent het nog af en toe in het oosten en zuidoosten. In het noordwesten zijn er soms bredere opklaringen. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee vrij krachtig.

Komende nacht is het in het oosten en zuidoosten bewolkt met af en toe (mot)regen. Elders klaart het soms op en in de kustgebieden kan een bui vanaf zee binnendrijven. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C in langdurige opklaringen tot 11°C aan zee. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig, eerst aan zee en op het IJsselmeer mogelijk nog vrij krachtig.

Morgenochtend is het in het zuidoosten eerst nog bewolkt met mogelijk wat regen. Elders schijnt de zon af en toe en valt er in de kustprovincies een enkele bui. De noordelijke wind is zwak tot matig.
Morgenmiddag is de zon van tijd tot tijd te zien en valt er vooral in het noorden en westen een enkele bui. De middagtemperatuur komt rond 16°C uit. De wind draait van noord naar noordwest en is zwak tot matig.
Morgenavond zijn er opklaringen, maar vanuit het westen neemt in de loop van de avond de bewolking toe. In het westen kan ook een enkele bui van zee binnendrijven. Verder is het droog. De wind draait naar west tot zuidwest en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/09/2022 16.29 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio