9.3 C
De Bilt

Plaatselijk regen, later droger en iets meer zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag valt er in het midden en zuiden plaatselijk lichte regen. Van het noorden uit wordt het droog en gaat de zon af en toe schijnen. De middagtemperatuur ligt tussen 17°C op de Wadden en 20°C in het oosten en zuidoosten van het land. De wind komt uit het noordwesten en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig (windkracht 6). Langs de kust en op het IJsselmeer neemt de wind af naar vrij krachtig.
Vanavond is het droog en half tot zwaar bewolkt. De wind waait uit het noordwesten en is matig. In het noordelijk kustgebied is de wind eerst vrij krachtig.

Komende nacht blijft het overal droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 12°C. De wind komt uit het noordwesten en is matig, verder landinwaarts is er weinig wind.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en blijft het droog. De wind is matig en waait uit het noordwesten.
Morgenmiddag is er af en toe zon en is het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C, in het zuiden kan het plaatselijk 23°C worden. De noordwestenwind is matig.
Morgenavond verloopt droog met eerst af en toe zon. Er staat boven land weinig wind, aan de noordkust staat een matige westenwind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 07/07/2022 15.16 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio