13.5 C
De Bilt

Plaatselijk verraderlijk glad en soms ook (dichte) mist

kaart verwachtingen Morgen nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Plaatselijk gladheid en vooral in de noordelijke helft soms ook dichte mist (code geel).

Vanavond is het vrijwel overal droog komt met name in de noordelijke helft plaatselijk (dichte) mist voor. Ook kan het verraderlijk glad zijn door bevriezing van natte weggedeelten. Er staat weinig wind.

Vannacht is het op veel plaatsen nevelig of mistig, waarbij de mist soms verkeersbelemmerend is. Ook kan het glad zijn door bevriezing. In de loop van de nacht neemt de kans op een lichte bui in het noordwestelijk kustgebied toe, waardoor ook gladheid kan ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen -2°C en -7°C. De wind waait uit het zuiden en is boven land zwak tot matig, aan de noordwestkust waait het vrij krachtig.

Morgenochtend is het op veel plaatsen grijs en plaatselijk ook mistig. Op sommige plaatsen schijnt de zon al en het blijft vrijwel overal droog. Wel kan het nog verraderlijk glad zijn. De wind waait uit het zuiden en is boven land zwak tot matig, aan de noordwestkust waait het (vrij) krachtig, met windkracht 5 tot 6.
Morgenmiddag is er een afwisseling van wolken en zon. Langs de noordwestkust kan een bui vallen. De temperatuur heeft een maximum rond +1°C. Het kan nog plaatselijk glad zijn door bevriezing van natte weggedeelten. De wind waait uit het zuiden en is boven land zwak tot matig, aan de noordwestkust waait het (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.
Morgenavond komen enkele wolkenvelden voor en blijft het droog. De wind waait uit het zuiden en is boven land zwak tot matig, aan de noordwestkust waait het (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/12/2022 22.04 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio