14.5 C
De Bilt

Regen en motregen, zaterdag meest droog en ook wat zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht valt er verspreid over het land regen of motregen. Plaatselijk kan mist voorkomen. Het wordt een graad of 7. De wind komt uit uiteenlopende richtingen en is zwak tot matig.

Vanochtend is het overwegend bewolkt met plaatselijk regen of motregen. Er staat een matige wind uit het noordwesten, in het noordoosten staat er een matige wind uit het oosten.
Vanmiddag is er nog steeds veel bewolking. Het wordt op steeds meer plaatsen droog. De middagtemperatuur ligt rond de 10°C. Er staat een matige noordwestenwind, in het noordoosten is de wind oost.
Vanavond klaart het in het noorden en noordoosten op. Het blijft op veel plaatsen droog. In het zuidwesten staat er een matige wind uit het noordwesten, elders is er weinig wind.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen droog. plaatselijk komt mist voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het zuidwesten tot dicht bij het vriespunt in het noordoosten van het land. Er staat weinig wind uit uiteenlopende richtingen.

Morgenochtend komt er plaatselijk mist voor. Verder is er vrij veel bewolking maar op enkele plaatsen schijnt de zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is zwak tot matig.
Morgenmiddag schijnt hier en daar de zon. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt tussen de 9°C in het noordelijk kustgebied en 15°C in het zuiden van het land. De wind komt voornamelijk uit het noordoosten en is zwak tot matig.
Morgenavond zijn er enkele opklaringen. Het blijft droog. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 07/04/2023 03.29 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio