14.9 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Regen en motregen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is er veel bewolking en regent het op veel plaatsen. Alleen in het noordoosten blijft het nog droog. De middagtemperatuur ligt op de meeste plaatsen rond 8°C, langs de oostgrens wordt het nog 11°C. De zuidelijke wind is overwegend matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Vanavond is het bewolkt en af en toe (mot)regent het. De wind draait van het westen uit naar van zuid naar west tot noordwest en wordt matig. In het noorden en oosten blijft de wind zuidoostelijk en matig.

Komende nacht valt er verspreid over het land wat regen of motregen. Plaatselijk kan mist voorkomen. Het wordt een graad of 7. Er staat een matige wind uit een westelijke richting, in het noordoosten komt de wind uit een zuidoostelijke richting.

Morgenochtend is het overwegend bewolkt met plaatselijk regen of motregen. Er staat een matige wind uit het noordwesten, in het noordoosten staat er een matige wind uit het oosten.
Morgenmiddag is er nog steeds veel bewolking. Het wordt op steeds meer plaatsen droog. De middagtemperatuur ligt rond de 10°C. er staat een matige noordwestenwind, in het noordoosten is de wind oost.
Morgenavond klaart het in het noorden en noordoosten op. Het blijft op veel plaatsen droog. In het zuidwesten staat er een matige wind uit het noordwesten, elders is er weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 06/04/2023 15.12 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio